Phoenix

Eweka introduceert hierbij de nieuwe Phoenix Fotocelbalk T91 voor automatisch positioneren, laden en lossen van inductiedraad gestuurde AGVs.


NIEUW: De Phoenix Fotobalk heeft voor de beide fotocellen rond het o-punt speciale ”laser fotocellen” Deze gebruiken beiden een rode laser als lichtbron. De 2 laserlichtvlekjes zijn daardoor extreem klein en bovendien rood en zichtbaar voor het menselijk oog, zodat het o-punt zeer zuiver en erg makkelijk afgesteld kan worden. ( Zie foto, gele pijl. 2 Lichtvlekjes vergelijkbaar met die van een ”laserpen” )

Fotocel balk T91

De overige 6 gele fotocellen zijn minder kritisch en standaard en werken zoals gebruikelijk met een wat grotere, en helaas niet zichtbare, infrarode lichtvlek. Op de foto zie je een reflectorfolie van 200 x 50mm , die zelfs op een witte muur herkend wordt door de beide laser-sensors. Het ene rode stipje links daarvan, het andere er net een centimeter op. Er is dus vanaf nu (woensdag 29 mei 2019) , weer een ”after market” onderdeel bijgekomen voor Robocar gebruikers die aan dreigen te lopen tegen leverproblemen van reserve componenten.

Deze Phoenix Fotocelbalk type:91 kan zonder aanpassingen op Robocar installaties worden aangesloten, zowel bij enkele- als dubbele positioneer plaatsen en eventueel ook de transparante buis vervangen. De vereiste toepassing bij bestelling melden. Dus: T91 En de keuze: Van links naar rechts of van rechts naar links rijdend

Bestellen via:info@eweka.net